Pieter van den Hoogenband gastspreker op najaarsborrel SIS Finance 2024

SIS Finance > Insights > Nieuws > Geen categorie > Pieter van den Hoogenband gastspreker op najaarsborrel SIS Finance 2024

Nu de dagen weer korter worden, bereidt SIS Finance zoals gebruikelijk haar vertrouwde najaarsborrel voor in het Amsterdamse Dauphine. Wij verheugen ons erop om op donderdag 14 november 2024, onder het genot van een hapje en een drankje, weer met onze relaties bij te kunnen praten.

Gastspreker is deze keer Pieter van den Hoogenband, drievoudig Olympisch kampioen zwemmen en chef de mission van de Nederlandse ploeg bij de Olympische Spelen in Tokio (2020) en Parijs (2024). De nuchtere manier waarop Pieter over zijn successen vertelt, maakt zijn prestaties alleen maar indrukwekkender. Pieter laat zien hoe hij zijn grenzen verlegde en als zwemmer het verschil maakte met de rest van de wereldtop. Later moest hij zichzelf opnieuw uitvinden: van zwemmer naar chef de mission. Wat voor hem altijd key is geweest, is teamwork. Samen proberen op een intelligente manier oplossingen aan te dragen voor de uitdagingen die op je pad komen. Hij is nu in staat om de wetenschap te koppelen aan sport en bedrijfsleven. Alle reden om erbij te zijn op 14 november!

U kunt zich aanmelden voor de borrel door een mail te sturen naar info@sis-finance.nl. Blijf op de hoogte van onze activiteiten door ons te volgen op LinkedIn of door u aan te melden voor onze nieuwsbrief.